TiinaTeittinen

esittäytyminen

  • kevään ensimmäiset parvekekahvit
    kevään ensimmäiset parvekekahvit

Olen pidempään seurannut US blogien keskustelua ja kommenttiosioita. Keskustelu on pääsääntöisesti asiallista ja mieleni on monesti tehnyt vastata ja antaa vastineita keskusteluun. Ilokseni täällä on myös tilaa kulttuurille ja spontaaneille avauksille. Rajoissa pysyen toki. Toivon että aloittelevana bloggarina löydän sopivan väylän tuoda ajatuksiani esille. Fokukseni on yhteiskunnallisissa asioissa. 54-v aktiivisena työnhakijana toivottomassa tilanteessa haluan myös valaa iloa pienistä asioista. Jos niitä on. Siitä kuva.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Tervetuloa vain tänne meidän sekalaisen seurakunnan joukkoon. Mukavaa on aina saada uutta vertakin mukaan, ja kivaa on myöskin se, että nähtävästi kuvaat mielelläsi, kun on noin hieno värikäs kuvakin mukana)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Tervetuloa..käy sisään ja ole,kuin kotonas..rohkeesti vaan.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Tervetuloa. Odotan kovasti avauksiasi. Sinulla on mielenkiintoinen profiili, joten siltä pohjalta varmasti löytyy asiaa ja muutakin blogeihisi. Miksi olet työnhakija? Olet ollut yrittäjä, miksi et enää?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen
Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Lämmin tervehdys. Meitä on täällä melkoisen sekalainen seurakunta, ja aina mahtuu uusia kirjoittajia mukaan jutustelemaan. Tämä Vapaavuoro on sellainen hyvän mielen foorumi.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Nyt on sellainen kahvimuki jota ei tarvitse kääntää ylösalaisin Arabian tunnuksen löytämiseksi! Tai ööö... kai siellä pohjassakin jokin leima on?

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Eipä tänne taida paljon muut kuin työttömät ja eläkeläiset kirjoitella. Minä olen tällä hetkellä melkein opiskelija eli melkein vähemmistössä.

Miksi? Kirjailijoita tai sellaisiksi haluaviakin täällä on. Täällä voi harjoitella ja kokeilla. Minä olen kirjoittanut ihan mistä tahansa on haluttanut. Eläinpornosta joku veti herneet nenään, mutta muuallakin voi julkaista.

Miksi täällä? On minulla ihan omakin palvelin Ranskassa, mutta kuka sinne löytää. Vapaavuoro on ensisijassa yhteisö. Tervetuloa mukaan.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Jaa. Että työttömät ja eläkeläiset.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Turhaa sakkia, joilla ei parempaakaan tekemistä ole.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

No moi!

On hauskaa että suurin osa aloittaa blogeamisen itsensä esittelyllä. Itse vain aloitin tärkeimmästä, eli menin itsekorostukseen ja pätemiseen. Luotin että tämä ratkaisu kertoi minusta aivan riittävästi.

Mutta kai kirjeetkin aloitetaan tervehdyksellä. Ja sosiaali. Molemmat aiheita jotka ovat jääneet "enimmäkseen vieraiksi". Mutta kyllähän maailmaan tekstiä mahtuu.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Minä aloitin julkisen kirjoitteluni jo ennen nettiaikaa, mutta mainittakoon siitä vaiheesta BBS-systeemit (Bulletin Board System). Sen jälkeen erityisesti nyyssiryhmä sfnet.atk.sodat opetti väittelytaitoja. Vähän pitkäpiimäistä tietysti pidemmän päälle. Vieläkin käyvät vi- emacs-sotia.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "Vieläkin käyvät vi- emacs-sotia."

Tuo ei ehkä auennut kaikille.
Keyword: UNIX

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset